Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Галкіна Олена

Галкіна Олена Георгіївна

Рік народження: 1983

Опис політика

Депутатка Запорізької міської ради 7 скликання від політичної партії "Об’єднання "Самопоміч". Безпартійна, у міськраді увійшла до фракції "Об’єднання Самопоміч". Є членкинею постійної комісії міськради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму.

Приватна підприємниця, основний вид діяльності – комп’ютерне програмування. З жовтня 2017 року і до 2019 року – приватна підприємниця. Даних про попередні місця роботи включно до 2009 року немає.

З 2008 до 2009 року працювала менеджеркою з постачання на приватному підприємстві ПП "Коровин А.В." Роком раніше працювала менеджеркою з продажу на ТОВ "МД Металдвер".

У 2006 році обіймала посаду старшої лаборантки кафедри цитології, гістології і ембріології Запорізького державного медичного університету. З 2005 до 2006 року працювала майстром стержневої ділянки ливарного цеху ТОВ "Сантехніка ЗАЗ".

До того навчалася. У 2005 році закінчила Запорізьку державну інженерну академію, металургійний факультет.

Фігурантка антикорупційних публікацій "Багатії та злидні Запорізької міськради: як вижити за 0 гривень та кого годує теща". У 2017 році Олена Галкіна потрапила до списку найбідніших депутатів Запорізької міської ради. Повідомлялося, що за 2016 та 2015 роки вона декларувала нульові доходи. У 2014 році заробила лише 3600 гривень.

"Запорізький депутат, яка три роки поспіль декларувала нульовий дохід, стала підприємницею та заробила майже півмільйона гривень". У 2017 році депутатка зареєструвалась підприємцем та заробила 444 тисячі гривень доходу. Вести власну справу Галкіна почала у жовтні 2017 року, отже, отримала майже півмільйона гривень фактично за три місяці.

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Обʼєднання "Самопоміч"

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу