Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Слюсаренко Олег Олександрович
Фото: Слюсаренко Олег

Слюсаренко Олег Олександрович

Рік народження: 1967

Фігурант Реєстру зрадників

  • ФАР
    Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту. Надання представникам росії допомоги в проведенні підривної діяльності проти України.

Опис політика

Ексдепутат від Партії регіонів. 

Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту. Надання представникам росії допомоги в проведенні підривної діяльності проти України.

Підтримує війну росії проти України. Допомагає окупантам. Медіа окупантів називали Слюсаренка представник мерії окупованого Генічеська Херсонської області. 

Підозрюваний у кримінальному провадженні за статтею про посягання на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 2 ст. 110 КК України).

Після анексії Криму росією Слюсаренко не отримав жодного кар'єрного поступу. Згідно з держреєстром рф, Олег Слюсаренко є засновником двох громадських організацій: "Молодіжний табір "Донузлав" та Суспільно-патріотичний проект "Наша велика перемога" (обидві були створені до окупації Криму).

До окупації Криму у 2014 році був активним членом низки проросійських організацій. Зокрема, був одним із керівників відокремленого підрозділу громадського руху "Український вибір" Віктора Медведчука, брав участь у проведенні мітингів на підтримку окупації півострова Росією та у проведенні незаконного "референдуму". 

У 2006-2011 роках був депутатом Верховної Ради АР Крим від Партії регіонів. 

Народився 11 червня 1967 року у м. Джанкой, АР Крим.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу