Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Придворов Павло

Придворов Павло Анатолійович

Рік народження: 1971

Опис політика

На місцевих виборах 2020 року став кандидатом на посаду міського голови Слов'янська від партії ОПЗЖ. У першому турі виборів набрав 30,86% голосів та вийшов у другий тур, де його опонентом став колишній соратник Вадим Лях.

Лях і Придворов у 2014 році були депутатами міської ради і брали участь у позачергових сесіях 28 і 30 квітня. Саме на них ухвалювали рішення про підготовку до так званого "референдуму", легалізації загонів так званої "самооборони" і призначення "народного мера" В'ячеслава Пономарьова на посаду "міського голови", захопленого бойовиками міста.

У 2015 році обраний депутатом Слов'янської міської ради (Донецька область) по 19 округу. На виборах балотувався від партії “Опозиційний блок”. Безпартійний. Працює головою правління ПАТ “Слов'янський машинобудівний завод”, фізична особа-підприємець, основний вид діяльності - роздрібна торгівля одягом у спеціалізованих магазинах.

У 2014 році Придворов був обраний секретарм міськради та в.о. Слов'янського міського голови. Невдовзі він склав повноваження.

На місцевих виборах 2010 року був обраний депутатом Слов'янської міської ради від "Партії регіонів".

Входить до бази "Миротворця" як спільник терористів та окупантів.

Закінчив Слов’янський державний педагогічний інститут (економіст)

Балотування

Фракції

  • Словʼянська міська рада 7
  • Опозиційний блок

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу