Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Карасьов Вадим

Карасьов Вадим Юрійович

Рік народження: 1956

Опис політика

7 липня 2022 року вийшов випуск каналу "Politeka" в якому Карасьов доєднався до обговорення "конфлікту" Зеленського та Залужного, який придумали та розповсюджують російські ЗМІ. 

У 2021 році заявляв, що в Україні війни немає, нібито її зупинили у 2020 році, а на Донбасі невирішений "конфлікт". 

У 2019 році в ефірі телеканалу "Newsone" зізнався чому рветься на російське ТБ. Карасьов заявив, що російські політичні ток-шоу не лише перевершують українські у професіоналізмі, а й є чудовою школою для київських експертів, які не мають змоги отримати такий досвід на батьківщині. 

Також Вадим Карасьов визнав, що їздить на російські ток-шоу заради реклами, адже російське ТБ, на відміну від українського, дивиться півмільярда людей по всьому світу.

У червні 2017 року Карасьов був помічений у росії за одним столом з лідером Комуністичної партії РФ Генадієм Зюгановим, який фінансує війну проти України. 

Починаючи з 2014-го року Вадим Карасьов - регулярний запрошений експерт на телеканалах Медведчука, таких як "112 Україна" і "Newsone", де піарить ОПЗЖ та критикує її опонентів. Також регулярно з’являється на ряді російських, наприклад є частим гостем пропагандистської передачі "60 хвилин".

У 2012 році обирався в народні депутати Верховної Ради України по одному з київських округів, але програв.

У 2010 році Вадим Карасьов приєднався до політичної партії "Єдиний центр", і вже через місяць очолив її.

У 2006 році Вадим Карасьов вже особисто взяв участь в парламентських виборах, спробувавши балотуватися в народні депутати від політичної партії "Віче". Однак ця сила не змогла подолати мінімальний тривідсотковий виборчий бар'єр для того, щоб пройти до Верховної Ради України.

З 1999-го по 2001-й рік працював в якості радника віце-прем'єр-міністра.

Як політтехнолог брав участь у виборчих кампаніях 1994–2010 років. Так Карасьов керував групою креативників в передвиборчому штабі Леоніда Кучми на президентських виборах 1999-го року. 

З 2003 року — директор Інституту глобальних стратегій.

З 1996 рокуперший заступник керівника Харківського філіалу Національного інституту стратегічних досліджень.

Закінчив Харківський державний університет за фахом політична економія, потім — аспірантуру. У 1986—1996 рр. викладав у цьому навчальному закладі політекономію та політологію.

Народився 18 травня 1956 року у м. Коростишів, Житомирська область.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу