Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Борисенко Володимир

Борисенко Володимир Костянтинович

Рік народження: 1987

Опис політика

На повторних виборах 2021 року знову висунув свою кандидатуру на посаду Бориспільського міського голови від “Європейської солідарності”. На місцевих виборах восени 2020 Борисенко балотувався на ту ж посаду. Натомість став депутатом Бориспільської міськради. Станом на момент балотування працює комерційним директором ТОВ “БФ Груп”.

Борисенко двічі балотувався до парламенту: у 2019-му — як самовисуванець по 98-му округу Київської області, а у 2014-му — від “Народного фронту”. Але так і не переміг.

Під час кампанії 2014 року Борисенко заявив, що йому погрожували. Пізніше на приватне подвір’я політика кинули вибуховий пакет, а в самого кандидата стріляли. Він у цей час був у бронежилеті, який, як твердить політик, почав носити після погроз. Згодом тогочасний очільник СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що у цій справі затримали як підозрюваного громадянина Росії. ЗМІ зазначали, що Наливайченко не виключав, що замах міг бути скоєний для самопіару.

У 2012 році очолив партосередок “Фронту змін”.

На місцевих виборах 2010 року був обраний депутатом Бориспільської міськради, куди потрапив за списком “Фронту змін”. Працював керівником юрвідділу ТОВ “Фонд соціальних стратегій”. 

Є засновником ПП “Боріко”, яке працює у сфері будівництва.

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 8, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу