Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Козлюк Олександр

Козлюк Олександр Євгенович

Рік народження: 1976

Опис політика

В 2015 році обраний депутатом Луцької міської ради від Луцької міської партійної організації БПП "Солідарність". Голова постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

В 2017 році вийшов із фракції БПП "Солідарність" та став позафракційним. Волинська Солідарність заявила про його відкликання з міськради через підтримку партії "УКРОП", однак він надалі залишається депутатом міськради.

У березні 2017 року став працювати радником голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці. 2011–2017 рр- начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради.

З липня 2008 року до січня 2011 року – радник міського голови, директор департаменту підприємництва Луцької міської ради. З липня 2007 року до липня 2008 року – директор ПП РТА "Ліга-Центуріон".

З вересня 2002 року до червня 2007 року – менеджер зі збуту, заступник начальника відділу ТзОВ "Каскад-Продакшн".

Має дві вищі освіти: інженер-механік,бухгалтер-аналітик. В 2010 році балотувався до Луцької міської ради від Української партії, в 2006 – від Українського народного блоку Костенка і Плюща.

Балотування

Фракції

  • Луцька міська рада 7
  • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Читайте на ЧЕСНО

Криворізька концертмейстерка: хто отримував держмільйони від "Слуги народу"

Криворізька концертмейстерка: хто отримував держмільйони від "Слуги народу"

На початку березня 2024 року лише за кілька тижнів до дедлайну подання фінансових звітів парламентськими партіями своє існування припинила одна маловідома ко...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу