Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Дорошенко Юрій

Дорошенко Юрій Леонідович

Рік народження: 1978

Характеристики політика

  • ФАРи: 1
  • Гречкосійство

Опис політика

Із 2015 року – депутатЗапорізької міської ради 7 скликання. Депутатом обирався вперше за списками політичної партії "Опозиційний блок". Безпартійний, член фракції "Опозиційний блок".

Увійшов до постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин.

Із 2018 року - керівник запорізького комунального автотранспортного підприємства "Комунсантрансекологія". Із 2006 року до 2018 року працював інженером з постачання бюро електрообладнання відділу устаткування комерційної дирекції на "Запоріжсталі".

Працював на комбінаті на різних посадах з 2002 року. Починав кар’єру електромонтером з ремонту та обслуговування електрообладнання ЦТВС на "Запоріжсталі". Із 2000 до 2002 року був інженером-конструктором відділу головного енергетика на "Мотор Січі".

Із 1995 до 2000 рік навчався у Запорізькому національному технічному університеті за спеціальністю "електротехнічні системи електроспоживання".

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Опозиційний блок

Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

Дізнатися більше

КАТП «Комунсантрансекологія» договіром сервітуту передало приватній фірмі право користування комунальною землею для сміттєзвалища

  • передача земельних ресурсів у користування або власність з порушенням процедури порушення законодавства, які стосується використання і охорони природних ресурсів

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу