Хто в Київраді “поЗе!ленів”: члени однієї з фракцій мають наліпки на телефонах (оновлено)

Фото: Хто в Київраді “поЗе!ленів”: члени однієї з фракцій мають наліпки на телефонах (оновлено)

Кілька депутатів Київради мають на своїх телефонах “зе!наліпки”. Це під час сесійного засідання 4 квітня помітив рух ЧЕСНО.

Вдалося сфотографувати "батьківщинівку" Тетяну Меліхову, яка була на цих виборах довіреною особою кандидатки Юлії Тимошенко.

"То й що, що Юлія Володимирівна сказала. А це моя особиста позиція", - каже Меліхова, яка потрапила до лав депутатів-прогульників, в коментарі ЧЕСНО.

Окрім Меліхової рух ЧЕСНО зафіксував ще одного депутата-прогульника від "Батьківщини" із аналогічною наліпкою. Це Сергій Римаренко.

А член фракції "Батькіщвина" Ваган Товмасян, який є через прогули кандидатом на відкликання, каже: "Ми проти Пороха - так і напиши!".

 

Після публікації Руху ЧЕСНО передзвонив депутат Ігор Галайчук і наголосив, що він не має наліпки за Зеленського, а просто потрапив на фото в оточенні колег по фракції, які такі наліпки мають:

"Я вас дуже прошу, або замажте мене на фото, або приберіть, бо я ще не визначився насправді. І наліпки ЗеКоманди я на телефоні не маю".

Нагадаємо, лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка потрапила до трійки лідерів президентських перегонів 2019 року, заявила, що не братиме на себе відповідальності й не даватиме порад, кого з кандидатів варто підтримати у другому турі.


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]