Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Саук Андрій

Саук Андрій Миколайович

Рік народження: 1981

Опис політика

На місцевих виборах 2020 року Саук став кандидатом від партії “Голос” на посаду міського голови Броварів. Політик був депутатом Броварської міської ради від партії “ДемАльянс”. Броварський осередок згаданої політсили увійшов до команди партії “Голос” напередодні місцевих виборів. Саме за позовом Саука суд прийняв рішення про скасування результатів виборів у Броварах через порушення таємниці голосування. В результаті були призначені повторні вибори на 17 січня 2021 року.

Працював старшим експертом Офісу підтримки реформ при Мінрегіоні. Наразі працює фізичною особою-підприємцем, основний вид діяльності – консультування з питань комерційної діяльності й керування.

Кандидат створив та очолює одне із ОСББ у місті,яке функціонує майже 10 років, та є експертом “Центр допомоги співвласникам ОСББ-ДА”. Надавав консультації, обмінювався досвідом та брав участь у форумах щодо важливості формування ОСББ, наслідки його відсутності за умов внесення змін до законодавства, розуміння зон відповідальності та того і інших питань.

У 2018 році ініціював соціальний проєкт “Громадський автобус”

На місцевих виборах у 2015 був обраний депутатом Броварської міської ради від партії “ДемАльянс”.

Закінчив Київський славістичний університет, факультет економіки і менеджменту, спеціальність “фінанси”.

Балотування

Фракції

  • Броварська міська рада 7
  • ДемАльянс

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу