Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Дяченко Андрій

Дяченко Андрій Андрійович

Рік народження: 1973

Опис політика

Міський голова м. Каховки (Херсонська область) протягом 2015-2020 років.

У 2022 році інтернет-видання Мост повідомило, що Андрій Дяченко спростовує допис каховського журналіста Олега Батуріна. У дописі зазначено, що Дяченко став “першим заступником міського голови” Каховки держзрадника Павла Філіпчука.

Був головою структурного утворення, членом ради Каховської міської організації Блок Петра Порошенка "Солідарність". Був засновником громадської організації "За процвітання Херсонщини", ГО “Клубу випускників школи мерів”, КМГО "Наш дім Каховка" та інших. 

У 2020 році балотувався на посаду голови Каховської міської ради від партії "Пропозиція", не обрано.

Цього ж року Андрій Дяченко оголосив догану керівниці місцевого ЦНАПу за ніби незадовільну роботу центру на сторінці у фейсбук Каховської міської ради за 2020 рік. Журналіст Олег Батурін зазначив, що насправді догану його дружині, керівниці ЦНАПу, оголосили за його критику мера Андрія Дяченка. Згодом суд ухвалив рішення, яким скасував розпорядження про догану.

У 2017 році зробив внесок до виборчого фонду партії Блок Петра Порошенка "Солідарність" у сумі 280 грн.

У 2015 році обрано головою Каховської міської ради від партії Блок Петра Порошенка "Солідарність"

У 2014 році був уповноваженою особою від партії Блок Петра Порошенка "Солідарність" в одномандатному  виборчому окрузі в Каховці, у районах Херсонської області: Верхньорогачицькому, Генічеському, Іванівському, Каховському, Нижньосірогозькому, Новотроїцький райони, частині Чаплинського району.

У 2010 році обрано депутатом до Каховської міської ради від партії "Сильна Україна". На той час був директором ТОВ "ЮРАН і К".

Народився 12 лютого 1973 року. 

 

Балотування

Посади

  • 2015-10-25 — ...
    Каховський міський голова

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу