Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Ключковська Ярина

Ключковська Ярина Юріївна

Рік народження: 1975

Опис політика

У 2019 році балотувалася до Верховної Ради 9 скликання від партії “Голос” (№32 у списку). У листопаді того ж року ЦВК скасувала її реєстрацію канидаткою за власною заявою.

Директорка з комунікацій партії “Голос”, членкиня правління партії. Викладачка Львівської бізнес-школи та Школи управління Українського католицького університету.

Очолювала комунікаційні підрозділи міжнародних компаній, у тому числі, “Microsoft Ukraine”, “Group DF”, “UMC” (тепер – “МТС Україна”) та “Metro Cash & Carry Ukraine”.

Співзасновниця агенції “Nords PR Ukraine” та агенції “Grou” у рамках комунікаційного холдингу “AGAMA”. Працювала у “Benjamin Group / BSMG Worldwide” (зараз – “Weber Shandwick”), PR-агенція у Кремнієвій Долині, США. З 2001 року викладає комунікації у бізнес-школах України.

Була позаштатною радницею Голови ДФС Ігоря Білоуса, Міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса та пані Міністра фінансів Оксани Маркарової.

У 2014 році долучилася до створення Українського кризового медіа-центру. Співзасновниця “Української Асоціації зі зв´язків з громадськістю” (UAPR), у 2007-2008 роках очолювала її правління. Входить до Наглядової ради Центру економічної стратегії та Опікунської ради Пласту.

Закінчила Національний університет “Києво-Могилянська академія” (магістр культурології) та Університет штату Каліфорнія в Сан-Хосе (США), магістриня з масових комунікацій.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Посади у партіях

    • 2019-05-21 — 2019-07-24
      Член Правління ГОЛОС

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу