Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Коробкова Олена

Коробкова Олена Анатоліївна

Рік народження: 1981

Опис політика

Була кандидаткою у народні депутати України 9 скликання від партії “Слуга Народу”, номер 31 у списку. 10 липня 2019 року була виключена зі списку за рішенням партії.

Працює над міжнародними проектами в колаборації зі Світовим банком, IFC, KfW тощо. З квітня 2018 року - незалежна членкиня Наглядової ради, голова комітету з питань винагороди АТ Банк “Південний”.

З 2017 року - заступниця голови Міжнародної координаційної ради банківських асоціацій країн СНД, Центральної та Східної Європи (Міжнародної банківської ради). З 2016 року - членкиня біржової ради “Української біржі”. Членкиня Конфедерації фінансового ринку України.

З листопада 2011 року працювала у Незалежній асоціації банків України главою апарату, з 2014 року і донині є виконавчою директоркою. У 2011 році - директорка з розвитку та продажів ТОВ “Хай-Рейз Констракшнз”.

У 2007-2011 роках була директоркою Департаменту розвитку та маркетингової політики у ПАТ “ІМЕКСБАНК”. З 2003 до 2007 року - начальниця відділу розвитку та маркетингу АТ Банк “Південний”.

Є колумністкою “Української правди”, веде власні блоги на “ЛІГА.net” та на сайті Українського національного інформаційного агентства “Укрінформ”.

Членкиня Громадських Рад при Комітеті ВРУ з питань податкової та митної політики та з питань фінансової політики та банківської діяльності, НБУ, Державній службі фінансового моніторингу України. Голова правління благодійної організації “Ліга банків України”.

Членкиня міжвідомчих груп Міністерства фінансів, Міністерства юстиції, спеціалізованого парламентського комітету, Міністерства внутрішніх справ тощо. Співзнасновниця ГО “Міжнародна дипломатична рада в Україні”.

Закінчила ОНУ ім.І.І.Мечникова за спеціальностями “математика” та “правознавство”, Одеський Національний Економічний Університет за фахом “фінанси” та Лондонську Бізнес Академію (Велика Британія, менеджмент). Аспірантка Державного університету “Банківський університет”.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу