Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Нестор Віталій

Нестор Віталій Романович

Рік народження: 1989

Характеристики політика

  • ФАРи: 1

Опис політика

У 2021 році став співініціатором проєкту рішення, згідно з яким Київрада припинить оскаржувати в судах наміри забудовників знищити екосистему південних Осокорків, озер Небреж і Мартишів. Цим самим депутат Київради зрадив інтереси громади і перейшов на бік забудовників, через що став кандидатом на відкликання.

25 жовтня 2020 року обраний до Київради. Перший заступник голови комісії з питань регламенту, етики  та член комісії з оцінки корупційних ризиків у діяльності Київської міської ради.

Згідно з декларацією за 2020 рік, у звітному році дохід отримував від компаній Інтертеймент ЛайтОптимус Люкс та підприємницької діяльності;

Другий номер у списку ВО «Батьківщина» на чергових виборах до Київради 2020.

Балотувався до парламенту на виборах 2019 року від ВО "Батьківщина" у Дарницькому районі Києва (212 округ). Посів 7 місце і набрав близько 4%. Виборча кампанія коштувала кандидату 5 000 грн. Це були його власні кошти.

5 липня 2019 року Нестор очолив Київську міську організацію “Батьківщини”.

Як повідомляють “Наші гроші”, Нестор може бути пов’язаний з екс-регіоналом Андрієм Портновим через свою дружину Яну Нестор (Коровченко). Вона, разом з своїм братом Сергієм Коровченком були помічниками нардепа Портнова. Сам Коровченко кандидувався 2019 року в народні депутати на Чернігівщині (2010 округ). Станом на 2020 рік Нестор очолює ТОВ “Голден Але”, кінцевим бенефіціаром якого є Коровченко.

Нестор значиться засновником ТОВ “КМБ Корп Солюшнз”, основний вид діяльності якого - управління фондами та кінцевим бенефіціаром ПрАТ “Трест Київміськбуд 1”, яке займається організацією будівництва будівель. Цю фірму також пов’язують з Портновим.

З 2018 року Нестор очолює ГО "Центр захисту киян", яка займається гречкосійством.

У 2017 році Фірма "Арт-сістем", директором якої значився Нестор, фігурувала в адміністративному провадженні через зменшення податків. На сьогодні керівницею фірми є дружина політика - Яна Нестор.

У 2016 році фірму “Київміськбуд-1”, одним із бенефіціарів якої є Нестор, суд зобов’язав повернути громаді міста Києва забутих півгектара на Лук’янівці. Згідно з обстеженням ділянки, на ній були розташовані дитячий майданчик, кілька тимчасових споруд торговельного призначення та багаторічні зелені насадження. 

Згідно з даними на сайті ЦВК Нестор працює адвокатом, а також викладачем в Інституті післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

З 2008 року член партії “Батьківщина”.

Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальностями “Правознавство” та “Економіка підприємства”. Навчався на юридичному факультеті Вільнюського університету (Литва). У 2016 році здобув ступінь кандидата наук за спеціальністю “Конституційне право. Муніципальне право”. 

Звернутися до депутата можна:
Електронною поштою [email protected];
Через facebook-профіль;
 Через громадську приймальню, яка знаходиться на вулиці Архітектора Вербицького 30а, кімната 3а;
 За телефоном приймальні (099) 404-55-97.

Балотування

Посади

  • 2019-07-05 — ...
    Голова Київської міської організації партії "Батьківщина"

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу