Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Бутенко Дмитро

Бутенко Дмитро Ігорович

Рік народження: 1986

Опис політика

Депутат Харківської міської ради. 

Член постійної комісії Харківської міської ради з питань забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод та законних інтересів громадян. 

У 2020 році обраний депутатом Харківської міської ради від  ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ". Балотувався як №9 у загальному списку так і на округ №4.

У 2019 році балотувався до ВРУ 9 від "Партії Шарія",  включений до виборчого списку під № 9. Фізична особа – підприємець, безпартійний, проживає в місті Харкові.

Є засновником громадської організації "ВО "Нове покоління".

У 2019 році розпочав виробництво українського бренду електроніки iRonn.

У 2018 році  заснував мережу техніки "Як новий" із продажу гаджетів та аксесуарів.

У 2013 році створив лазерне виробництво Modern Tech. У 2015 році започаткував проєкт Avic Cars, який надає послуги з доставки автомобілів із США в Україну.

У 2009 році заснував інтернет-рітейл мережу AVIC.ua., а у 2011 році компанію "СОТ", що займається проєктуванням, установкою та обслуговування систем безпеки.

Освіта

У 2018–2020 рр. навчався в Києво-Могилянській бізнес-школі (KMBS), отримав додаткову бізнес-освіту  за спеціальністю "Управління та менеджмент".

У 2003–2008 рр. навчався у Національному аерокосмічному університеті ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут" за спеціальністю "Комп’ютерні системи та мережі".

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу