Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Петрук Віктор

Петрук Віктор Борисович

Рік народження: 1977

Опис політика

26 вересня 2020 року Петрука було зареєстровано кандидатом на посаду Київського міського голови від “Громадянського руху “Хвиля”.

У 2018 році Петрук подав дві петиції до Київради, які кияни підтримали необхідною кількістю голосів на підтримку альтернативного варіанту розв'язки Шулявського шляхопроводу. Транспортна комісія Київради не погодила петиції киян щодо проведення архітектурного конкурсу на оптимальне рішення з реконструкції шляхопроводу. 

Впродовж 2016 - 2018 років працював головним спеціалістом відділу технічної політики управління розвитку транспортної інфраструктури у Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

В 2010 році Петрук представив альтернативний проєкт трирівневої Шулявської розв’язки у вигляді реверсного кільця для поворотів. Однак, у 2017 році було обрано та сьогодні реалізується інший проект. 

Закінчив Національний авіаційний університет, спеціальність "виготовлення експлуатація та ремонт літальних апаратів та авіаційних двигунів" та Національний університет будівництва та архітектури за спеціальністю "міське будівництво та господарство". Навчався у магістратурі Національного університету будівництва та архітектури, спеціальність "урбаністика та просторове планування".

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу