Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Фрейман Ілля Андрійович
Фото: Фрейман Ілля

Фрейман Ілля Андрійович

Рік народження: 1991

Фігурант Реєстру зрадників

  • ФАР
    Звинувачення України у війні на Донбасі. Голосував проти фінансування територіальної оборони. Зневажливе ставлення до українських державних символів.

Опис політика

Депутат Одеської міської ради. Керівником обласного осередку в Одеській області партії "Партія Шарія".

22 лютого 2022 року написав пост в ФБ, де звинуватив Україну в війні на Донбасі "то, что происходит сейчас - это сродни тому, когда обиженный сын убегает из дома, потому что батя забухал".

16 лютого 2022 року в день Єднання Ілля Фрейман показово прибрав прапори України з місць "Партії Шарія" у Одеській міській раді. Поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом наруги над державним символом України.

Напередодні війни Фрейман голосував проти фінансування територіальної оборони. І заперечував ймовірність широкомасштабного вторгнення росії.

16 лютого 2022 року в день Єднання Ілля Фрейман показово прибрав прапори України з місць "Партії Шарія" у Одеській міській раді. 

У 2020 році обраний депутатом Одеської міської ради від партії "Партія Шарія" , по 3 округу. На момент балотування Головний режисер ТОВ "ТРК "ПІВДЕННА ХВИЛЯ-ТВ". Член постійної комісії з питань екології, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків, зв’язку та інформаційних технологій.

Дружина Фреймана - Фрейман Яна Миколаївна, депутатка Одеської обласної ради до від партії "Партія Шарія" , номер 1 у списку.

Син Аксьонової Марини Віллівни, яка активно висловлювала свою проросійську позицію. Теж балотувалась до від партії "Партія Шарія" до Одеської міської ради. Мав прізивще Калмиков, яке змінив на прізивще дідуся Фрейман. 

Є керівником обласного осередку в Одеській області партії "Партія Шарія".

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу