Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Турінський Олександр

Турінський Олександр Васильович

Рік народження: 1969

Характеристики політика

  • Кандидат на відкликання

Опис політика

У 2021 році за даними Руху ЧЕСНО депутат не відвідав 67% засіданнь своєї профільної комісії та 71% сесій обласної ради. За методологією ЧЕСНО є кандидатом на відкликання. 

30 квітня 2021 року, слідчі ДБР, за погодженням з процесуальними прокурорами Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Об'єднаних сил, повідомили про підозру новим особам, причетним до трагічної події з авіакатастрофою літака Ан-26, а саме:  у недбалому ставленні до військової служби депутату обласної ради, який на час катастрофи виконував обов'язки начальника ХНУПС, генерал-майору Турінському Олександру. 

25 жовтня 2020 року обраний депутатом Харківської обласної ради VIII скликання. Kомісія з питань соціальної політики, співпраці з інститутами громадянського суспільства соціального спрямування та у справах учасників АТО/ООС.

До жовтня 2020 року був виконувачем обов'язків начальника Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Виконував обов'язки у момент Авіакатастрофи Ан-26 під Чугуєвом 25 вересня 2020 року. 

З 2018 року працював у ХНУПС імені Івана Кожедуба. 

У 2015 році балотувався до Шепетівської міської ради від партії БПП

У 2015 році Начальник штабу - перший заступник командира в/ч А0820 / військова частина А0820.

У 2015 році брав участь у боях за Донецький аеропорт, керував зведеним загоном Повітряних Сил, відомим також, як "Дика качка".

Військовослужбовець, військову службу проходив в зенітних ракетних військах, 11 зрп — командир, Повітряного командування "Захід" — заступник командира. 

У 2010 році був обраний до Шепетівської міської ради від партії УДАР.

Балотування

Кандидат на відкликання

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу