Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Нельзін Максим

Нельзін Максим Сергійович

Рік народження: 1979

Опис політика

У 2021 році під час маркерних голосувань підтримав забудову запав біля Романівки та Стоянки, а також голосував за зміну статусу лісу й переведення його у ландшафтний парк “Потоки”, що передбачає забудову. Відповідно політик, згідно з методологією Руху ЧЕСНО, став кандидатом на відкликання.

У 2020 році програв вибори на посаду міського голови Ірпеня, але отримав депутатський мандат

У 2019 році разом із забудовниками став одним із найбільших донорів виборчої кампанії фігуранта антикорупціних розслідувань Володимира Карплюка, який балотувався у народні депутати (округ 95). Пожертва Нельзіна була у розмірі 1,1 млн грн.

У 2018 році став членом Ірпінського виконкому. 

У 2010 та у 2012 роках як нотаріус оформлював низку договорів купівлі-продажу та довіреностей на ділянки в Біличанському лісі та у Бучанському межигір’ї, які були роздерибанені місцевою владою. Підставних осід для укладання угод і договорів підвозили, за словами очевидців, автобуси. Через такі угоди Нельзіна в ЗМІ назвали “чорним нотаріусом”.

Балотування

Читайте на ЧЕСНО

ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

Розмежування повноважень Київської міської військової адміністрації (КМВА) та Київської міської державної адміністрації (КМДА), а також ризик підтоплення ста...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу