Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Пащинський Олександр

Пащинський Олександр Сергійович

Рік народження: 1984

Характеристики політика

  • Кандидат на відкликання

Опис політика

У 2021 році під час маркерних голосувань підтримав забудову запав біля Романівки та Стоянки, забудову табору “Восток”, а також голосував за зміну статусу лісу й переведення його у ландшафтний парк “Потоки”, що передбачає забудову. Окрім цього, голосував за придбання за завищеною ціною нежитлового приміщення у забудовника, який наближений до ексмера Ірпеня Володимира Карплюка. Відповідно політик, згідно з методологією Руху ЧЕСНО, став кандидатом на відкликання.

З 2020 року депутат політичної партії “Нові обличчя” у Ірпінській міській раді.

Підприємство Пащинського регулярно виграє тендери на виконання робіт з асфальтування доріг та прокладання тротуарів у Приірпінні.

Брав участь в організованому мітингу під прокуратурою в 2017 році на підтримку фігуранта десятків кримінальних справ Володимира Карплюка. Учасниками мітингу був адмінресурс та депутати міськради, серед яких і Пащинський.

Капремонт дитячого майданчика по вул. Алієвої за "підтримки та ініціативи" Олександра Пащинського активісти та правозахисники назвали піаром за бюджетний кошт, адже роботи виконала фірма його батька – Сергія. А договір підряду на понад 412 тис. грн підписав його однопартієць – перший заступник міського голови Олександр Маркушин, який балотувався на очільника Ірпеня.

У 2018 році за «копійки» купив Tesla: втричі дешевше ринкових цін

Опинився серед депутатів, які голосували за нищівний Генеральний план забудови Ірпеня.

У 2019 році перед парламентськими виборами публічно агітував за ексмера Ірпеня Володимира Карплюка

Сергій Пащинський є власником підприємства «БНБ Реал-Промо», яке спеціалізується у сфері рекламних послуг. В декларації Олександра Пащинського з’явилось за минулий рік всього два офіси, і то у власності дружини. Вона ж придбала новий автомобіль вартістю близько 400 тисяч гривень.

Освіта

Національний університет державної податкової служби України, факультет фінансів та банківської справи

Балотування

Кандидат на відкликання

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу