Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Довгопол Антон

Довгопол Антон Михайлович

Рік народження: 1986

Характеристики політика

  • Кандидат на відкликання

Опис політика

У 2021 році під час маркерних голосувань підтримав забудову запав біля Романівки та Стоянки, забудову табору “Восток”, а також голосував за зміну статусу лісу й переведення його у ландшафтний парк “Потоки”, що передбачає забудову. Окрім цього, голосував за придбання за завищеною ціною нежитлового приміщення у забудовника, який наближений до ексмера Ірпеня Володимира Карплюка. Відповідно політик, згідно з методологією Руху ЧЕСНО, став кандидатом на відкликання.

У жовтні 2020 року пройшов до Ірпінської міської ради від партії “Нові обличчя” а став депутатом

В період пандемії Covid-19 Ірпінська лікарня привернула до себе увагу громадськості. Тоді стало відомо, що медична ланка Ірпеня не готова приймати інфікованих коронавірусом пацієнтів. Поки місцева рада на чолі з “тіньовим мером” Карплюком вимагали коштів на ремонт інфекційного відділення з місцевих бізнесменів, з “легкої руки” Довгопола 175 тисяч гривень з рахунків лікарні перейшли на рахунки ТОВ “Айтіві” – ресурсу, який належить колишній дружині ірпінського ексмера. Саме цей інформаційний ресурс займається піаром “Нових облич”, він яких, як стало відомо згодом, збирається йти до влади і сам Довгопол.

З січня 2020 р -  директор КНП Ірпінська центральна міська лікарня Ірпінської міської ради. Є кумом новообраного міського голови Ірпеня Олександра Маркушина

Наприкінці серпня мешканці міста помітили незаконні агітки Довгопола в приміщенні Ірпінської лікарні, тобто, на його місці роботи. Крім того, агітація в той час була заборонена і через терміни: виборчий процес мав розпочатись аж 5 вересня. 

З 2009 лікар психіатр-нарколог Бородянської ЦРЛ

Освіта

Національний медичний університет ім. Богомольця, лікувальна справа

Національний університет державної податкової служби, правознавство

Балотування

Кандидат на відкликання

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу