Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Довганич Антоніна

Довганич Антоніна Сергіївна

Рік народження: 1976

Характеристики політика

  • Кандидат на відкликання

Опис політика

У 2021 році під час маркерних голосувань підтримала забудову запав біля Романівки та Стоянки, забудову табору “Восток”, а також голосував за зміну статусу лісу й переведення його у ландшафтний парк “Потоки”, що передбачає забудову. Окрім цього, голосувала за придбання за завищеною ціною нежитлового приміщення у забудовника, який наближений до ексмера Ірпеня Володимира Карплюка. Відповідно політик, згідно з методологією Руху ЧЕСНО, стала кандидаткою на відкликання.

Рейтинг виконаних обіцянок за 2021 рік.

З 2020 року депутатка політичної партії “Нові обличчя” у Ірпінській міській раді від мікрорайону СМУ.

Підприємець та займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Власниця двох магазинів в Ірпені.

 Відповідно до інформації на сайті міської ради Довганич, часто просила отримати  землю або взяти у тимчасове користування і її прохання задовільняли. Загальні доходи  подружжя за 2019 рік становлять більше мільйона гривень, а от на рахунках сім’ї перебуває чимала сума в розмірі 300 тисяч доларів.

Балотування

Кандидат на відкликання

Читайте на ЧЕСНО

ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

Розмежування повноважень Київської міської військової адміністрації (КМВА) та Київської міської державної адміністрації (КМДА), а також ризик підтоплення ста...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу