Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Четкарьов Євген Юрійович
Фото: Четкарьов Євген

Четкарьов Євген Юрійович

Рік народження: 1984

Фігурант Реєстру зрадників

  • ФАР
    Повідомлення про підозру за статтею 111-1 ККУ "Колабораційна діяльність". Призначений окупантами "голова" міста Таврійськ Каховського району.

Опис політика

29 липня 2022 року Офіс Генерального Прокурора повідомив Четкарьову про підозру за статтею 111-1 ККУ "Колабораційна діяльність"

У 2022 році на Херсонщині російські окупанти призначили гауляйтера міста Таврійськ Каховського району. Ним став житель сусідньої Каховки Четкарьов Євген Юрійович. 15 червня "мера" представили співробітникам міської ради, однак вони працювати під його "керівництвом" відмовились.

У 2020 році балотувався до Каховської міської ради 8-го скликання від "Радикальної партії Ляшка", єдиний  список №8, округ 2. На момент балотування адвокат у адвокатське об’єднання "Четкарьов і партнери",  член Політичної партії "Радикальна Партія Олега Ляшка".

Є керівником і співзасновником каховської міської молодіжної спортивної громадської організації "Спортивно-атлетичний клуб "Юджин", яка перебуває в процесі припинення.

Був головою Каховської районної організації Політичного об'єднання "Рідна Вітчизна" у Херсонській області.

У 2015 році балотувався до Каховської міської ради 7-го скликання від "Батьківщини" по ТВО №31 . На момент балотування адвокат у  Громадській організації "Адвокатське об’єднання Адвокатська компанія Четкарьов і партнери" та член політичної партії "Батьківщина". 

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу