Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Пасічник Світлана Михайлівна
Фото: Пасічник Світлана

Пасічник Світлана Михайлівна

Рік народження: 1967

Фігурантка Реєстру зрадників

  • ФАР
    Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту. Добровільне зайняття посади в органах місцевого самоврядування у незаконних органах влади.

Опис політика

Депутатка Куп’янської міськради від партії "Слуга народу". 

Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту. Добровільне зайняття посади в органах місцевого самоврядування у незаконних органах влади.

З початку повномасштабної війни Пасічник працювала на російських окупантів та впроваджувала російські стандарти освіти на Харківщині під час окупації. 

Влітку 2022 року вона добровільно погодилася обійняти посаду директора так званого "Купянского регионального центра профессионального образования", який окупанти створили на базі захопленого українського державного навчального закладу.

За даними слідства, Пасічник запровадила у навчальному центрі російську освітню програму, побудовану на "федеральных государственных образовательных стандартах" рф. Вона розпорядилася видавати учням російськомовні підручники, рекомендовані "Министерством просвещения российской федерации", які були отримані нею від місцевої окупаційної адміністрації.

Крім цього, з метою впровадження російських освітніх стандартів "директорка" закликала інших вчителів закладу до співпраці з державою-агресором.

Співробітники СБУ затримали Пасічник на території Куп’янського району Харківщини. Наразі їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У грудні 2020 року стала директоркою Відділу освіти, культури, молоді та спорту Кіндрашівської сільради Куп’янського району. 

У 2020 році була обрана депутаткою Куп’янської міськради від партії "Слуга народу". 

У лютому-квітні 2019 року очолювала Відділ освіти Куп’янської міської ради. 

З липня по жовтень 2018 року очолювала Куп’янський інклюзивно-ресурсний центр Куп’янської міськради Харківської області.

З 2011 по 2018 роки працювала директоркою Відділу освіту Куп’янської міської ради. 

У 2015 році була кандидаткою в мери Куп’янська як самовисуванка. 

З 2006 по 2011 роки працювала завідуючою Куп’янського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 10 комбінованого типу Куп’янської міськради. 

У 2010 році була обрана депутаткою Куп’янської міськради від Партії регіонів. 

Народилася 2 вересня 1967 року у м.Суми.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу