Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Скрипка Руслан Вʼячеславович
Фото: Скрипка Руслан

Скрипка Руслан Вʼячеславович

Рік народження: 1968

Фігурант Реєстру зрадників

Опис політика

Ексзаступник голови Кіндрашівської сільради (Харківщина)

Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту році

У 2023 році суд визнав Руслана Скрипку винним у колабораційній діяльності. Скрипці призначили покарання у вигляді шести років позбавлення волі, з конфіскацією всього належного майна.

 Слідство встановило, що він надавав відомості щодо наявності майна у власності учасників АТО/ООС, списків пенсіонерів та осіб пільгових категорій, транспортної логістики регіону окупаційній адмінстрації. Надавав вказівки щодо видачі агітаційних газет “Харьков Z” та “Комсомольская правда” місцевому населенню.

У 2022 році Скрипка добровільно перейшов на бік ворога. Він обійняв посаду в окупаційній адміністрації т. зв. “в. о. заступника начальника Кіндрашівського територіального відділу військово-цивільної адміністрації Куп`янського району”. Згодом виконував обов'язки так званого начальника цієї адміністрації.

Скрипка займався організацією виконання наказів та розпоряджень окупаційної адміністрації. Займався організацією пенсійного та соціального забезпечення населення, вирішенням транспортно-логістичних питань.

Скрипка був першим заступником голови Кіндрашівської сільської ради. 

У 2020 році був обраний депутатом до Кіндрашівської сільської ради від партії “Слуга народу”. Також балотувався від партії “Довіряй ділам”, був членом цієї партії.

Народився 14.09.1968 року.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу