Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Забродський Геннадій

Забродський Геннадій Олександрович

Рік народження: 1961

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

З 2015 року депутат  Житомирської міської ради 7 скликання від ВО "Батьківщина". Член фракції ВО “Батьківщина” у міській раді. Член постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування. 

Обирався депутатом Житомирської міської ради 5 та 6 скликань (від Блоку Юлії Тимошенко, а далі від ВО “Батьківщина). 

З вересня 2018 року обіймає посаду начальника відділу енергетичного менеджменту Житомирської обласної державної адміністрації. У 2015-2018 роках - директор департаменту житлово-комунального господарства Житомирської обласної державної адміністрації.

У 2012-2015 роках - начальник головного управління житлово-комунального господарства, заступник директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської обласної державної адміністрації.

З 2009 до 2012 року працював директором КП "Дирекція "Чорнобильбуд" Житомирської обласної ради. У 2008-2009 роках працював начальником Коростишівської міжрайонної державної податкової інспекції.

У 2008 році - начальник адміністративно-господарського управління Державної податкової адміністрації у Житомирській області. З 2002 до 2007 року - начальник управління житлово-комунального господарства Житомирської міської ради. У 2000-2002 роках - директор ТОВ "Централ Плюс".

З 1999 до 2000 року - директор представництва спільного українсько-американського закритого акціонерного товариства "Петротрейд". З 1997 року по 1999 рік працював генеральним директором ТОВ "К.П.Г.-Житомир". Раніше працював в управлінні по праці та соціальним питанням. 

У 2005 році закінчив Житомирський державний технологічний університет за спеціальністю облік і аудит. В 1988 році отримав спеціальність “інженер-механік” в Житомирському політехнічному інституті.

Прогульник.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Читайте на ЧЕСНО

    ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

    ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

    Розмежування повноважень Київської міської військової адміністрації (КМВА) та Київської міської державної адміністрації (КМДА), а також ризик підтоплення ста...

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу