Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Ярмоленко Ірина

Ярмоленко Ірина Василівна

Рік народження: 1991

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

Із 2015 року депутатка Житомирської міської ради від “Радикальної партії Олега Ляшка. Заступниця голови фракції РПЛ у міській раді. Членкиня постійної депутатської комісії із соціально-гуманітарних питань. 

Голова ЖОГО “Центр суспільних комунікацій”. На даний момент - керівниця комунікаційного проекту “Діалог” та голова громадської організації “Центр Суспільних Комунікацій".

У 2018 році  - помічниця Президента ТОВ “КвазарМікро” та венчурної компанії “БорщВенчурс". У 2016-2019 роках - проектна менеджерка Міжнародного "Фестивалю Льону".

З 2015 по 2016 рік - інтернка Верховної Ради в Комітеті Євроінтеграції. З квітня 2015 до січня 2016 року – консультантка управління зі зв’язків з громадськістю у Житомирській міській раді.

До цього працювала журналісткою у місцевій газеті. У 2017 році закінчила Житомирський національний технологічний університет, за спеціальністю “Менеджмент”.

У 2013 році закінчила Київський національний університет культури і мистецтв. за спеціальністю “кіно-телемистецтво”, кваліфікація - “журналіст”.

Прогульниця.

Була помічницею народної депутатки від партії “НАРОДНИЙ ФРОНТ” Тетяни Чорновол на громадських засадах.

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 8, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу