Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Вєдєнєєв Олександр

Вєдєнєєв Олександр Євгенович

Рік народження: 1978

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

Депутат Запорізької міської ради 7 скликання від політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Безпартійний, у міськраді увійшов до політичної фракції "ВО "Батьківщина".

Також входить до складу постійної комісії з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення.

Працює лікарем-анестезіологом у "Міській клінічній лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги м.Запоріжжя". З 2015 до 2017 року - заступник директора з оперативної роботи, медицини катастроф та цивільної оборони населення комунальної установи "Обласний центр екстреної (швидкої) медичної допомоги та медицини катастроф" Запорізької обласної ради (ЗОР).

У 2014 році завершив навчання на базі "Українського науково-практичного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф". 2012 року працював заступником головного лікаря комунальної установи "Запорізька станція екстреної (швидкої) медичної допомоги" ЗОР.

У цьому ж році був атестований з присвоєнням звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю "Медицина невідкладних станів" при "Запорізькій медичній академії післядипломної освіти Міністерства охорони здоров‘я України".

У 2011 році обіймав посаду завідувача підстанцією швидкої медичної допомоги Комунарського району м.Запоріжжя. Із 2009 до 2011 року працював лікарем-анестезіологом у відділенні інтенсивної терапії та реанімації загального профілю у "Міській клінічній лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги м. Запоріжжя".

З 2002 до 2004 року проходив інтернатуру при ЗДМУ на базі "Міської клінічної лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги м.Запоріжжя". Раніше навчався у Запорізькому державному медичному університеті (1996-2002 рр.).

Фігурант антикорупційних публікацій. "Запорізький депутат-анестезіолог заявив про 400 тисяч гривень готівки". Повідомлялося, що Олександр Вєдєнєєв, який вже життя працював у бюджетній сфері, задекларував у 2017 році майже 400 тисяч гривень грошових збережень.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу