Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Наумов Геннадій

Наумов Геннадій Борисович

Рік народження: 1982

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

Із 2015 року – депутат Запорізької міської ради 7 скликання. Депутатом обирався вперше за списками політичної партії "Українське об'єднання патріотів —УКРОП". У 2018 році вийшов із фракції "УКРОП" у міськраді. Позапартійний. Позафракційний. Член постійної комісії з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму.

У 2018 році увійшов до ТОП-5 найбагатших депутатів Запорізької міської ради, задекларувавши майже 11 мільйонів гривень. Із 2018 року – приватний підприємець. Основний вид діяльності згідно держреєстрів – діяльність у сфері права. У 2016-2017 роках тимчасово не працював.

У червні 2010 року здав кваліфікаційний екзамен та отримав свідоцтво на право зайняття адвокатською діяльністю. Із 2004 року працював в банківській сфері на посадах: менеджера-розпорядника, юрисконсульта, заступника начальника відділу, заступника начальника Першого Дніпропетровського управління з середнього та малого бізнесу Дніпровського регіонального управління, начальника Центру управління кредитною заборгованістю клієнтів РБ, начальника управління, заступника керуючого з управління активами Запорізькій філії, Директора Департаменту.

У 2005 році закінчив факультет післядипломної освіти Запорізького національного технічного університету та отримав диплом про перепідготовку за кваліфікацією "фінансист". Із 2002 до 2004 року працював на різних приватних підприємствах на посаді юрисконсульта. У 2004 році закінчив інститут і отримав повну вищу освіту та диплом з відзнакою магістра з права.

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • УКРОП

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу