Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Согорін Андрій

Согорін Андрій Анатолійович

Рік народження: 1980

Опис політика

Із 2015 року – депутат Запорізької міської ради 7 скликання. Депутатом обирався вперше за списками політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" як безпартійний. Входить до фракції "Солідарність" у міській раді. Голова постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції.

Працюєу ТОВ "Реклама Сервіс-Україна" (рекламне агентство, родинний бізнес). 2015 року був мобілізований у в/ч 3029 "Гепард" Національної гвардії України, командир 2-го взводу оперативного призначення роти 1-го батальйону оперативного призначення.

На той час був доцентом кафедри соціальної роботи у Запорізькому національному технічному університеті, також - докторантом Класичного приватного університету. У 2011–2015 роках був доцентом кафедри соціальної роботи Запорізького національного технічного університету.

У 2013 році здобув ступінь бакалавра за спеціальністю "Правознавство" в Класичному приватному університеті. Із 2008 до 2011 року навчався у Енергодарському інституті державного та муніципального управління Класичного приватного університету, був доцентом кафедри соціології.

Із 2003 до 2008 року був заступником директора у ТОВ "Реклама Сервіс-Україна" (рекламне агентство, наразі його власником та керівником є батько депутата, Анатолій Согорін).

Також у 2008 році в Класичному приватному університеті захистив дисертацію та здобув науковий ступінь кандидата соціологічних наук. Із 2002 до 2003 року був аспірантом кафедри соціології Запорізького національного університету. В 2002 році закінчив Запорізький національний технічний університет, факультет інформатики та обчислювальної техніки.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Фракції

    • Запорізька міська рада 7
    • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

    Робота помічником для:

    Верховна Рада 6, На громадських засадах

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу