Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Губіна Оксана

Губіна Оксана Олександрівна

Рік народження: 1972

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

Із 2015 року – депутатка Запорізької міської ради 7 скликання від політичної партії "Наш край", членкиня партії та однойменної фракції. Депутаткою обиралася вперше. Входить до постійної комісії міськради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму.

Працює директоркою комунальної установи "Запорізька загальноосвітня школа-інтернат №4" Запорізької обласної ради. У 2017 році увійшла до списку найбідніших депутатів від фракції "Нашого краю" у міськраді (із річним заробітком 224 тисячі гривень).

Із 2013 року дотепер - директорка комунальної установи "Запорізька загальноосвітня школа-інтернат №4". Із 1991 року до 2013 року працювала в Запорізькій загальноосвітній школі №104 викладачкою української мови та літератури.

В період з 2004 по 2010 рік працювала на посаді заступниці директора школи. З жовтня 2010 року до жовтня 2015 також була помічницею-консультанткою депутатки Запорізької міської ради Людмили Огороднік (була депутаткою міськради 6 скликання від Партії регіонів).

Має вищу освіту. У 1995 році закінчила Дніпропетровський державний університет, кваліфікація: викладач української мови та літератури. У 2015 році закінчила Класичний приватний університет, здобула ступінь магістра за спеціальністю "управління навчальним закладом".

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Наш Край

Робота помічником для:

Запорізька міська рада 6, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу