Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Воронцов Олександр

Воронцов Олександр Васильович

Рік народження: 1961

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

Депутат Запорізької міської ради 7 скликання від політичної партії "Опозиційний блок". Безпартійний, член фракції "Опозиційний блок". Член постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин.

Власник та керівник приватного підприємства "ВКФ "Аліот", основний вид діяльності якого - виробництво будівельних металевих конструкцій. З 1998 року і до 2019 року – директор ПП "ВКФ «Аліот".

До того чотири роки був комерційним директором акціонерної компанії "Аліот". З 1993 до 1994 року працював начальником технічного постачання ТОВ "Екохолод", раніше працював начальником комерційного відділу НВГ "Старт".

З 1989 року до 1992 був працівником Шевченківського райкому партії м.Запоріжжя. Раніше, з 1982 до 1989 року, працював механіком та інженером-електроніком на заводі "Іскра" у Запоріжжі.

У цей час, з 1983 до 1988 року отримав освіту - навчався у Запорізькому національному технічному університеті. З 1977 до 1982 року служив у армії, а раніше – з 1978 до 1979 року – також працював на "Іскрі", був налагоджувальником.

Фігурант антикорупційних публікацій "Фірмі депутата міськради збираються поновити оренду землі під зупинковими комплексами". У 2016 році повідомлялося, що фірмі "Аліот", власником якого є Олександр Воронцов, на сесії міськради збиралися продовжити оренду п’яти ділянок землі, на яких розташовано п’ять зупинкових комплексів.

Як депутат Воронцов є членом членпостійної комісії міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин, яка і мала виносити рішення про поновлення оренди на розгляд сесії.

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Опозиційний блок

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу