Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Кругла Людмила

Кругла Людмила Юхимівна

Рік народження: 1954

Опис політика

Із 2015 року депутатка Запорізької міської ради 7 скликання. Депутаткою обиралася за списками політичної партії "Опозиційний блок" як безпартійна. У міськраді увійшла до фракції "Опозиційного блоку". Заступниця голови постійної комісії з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму.

Із 2010 до 2015 року – депутатка Запорізької міської ради 6 скликання від Партії регіонів. Членкиня постійної комісії міської ради із гуманітарних питань. Із 2006 до 2010 року – депутатка Запорізької міської ради 5 скликання. Членкиня постійної комісії міської ради із гуманітарних питань.

Із 1993 року по теперішній час — директорка Запорізької гімназії № 46. У 1997 році присвоєно почесне звання "Заслужений учитель України". Нагороджена орденом "За заслуги перед Запорізьким краєм" ІІ і ІІІ ступеню.

У 1983–1993 роках працювала заступником директора з навчально-виховної роботи СЗОШ №46. У 1978 році розпочала трудову діяльність вчителем української мови та літератури у середній загальноосвітній школі №46 м.Запоріжжя.

До цього навчалася. Зокрема, У 1978 році закінчила філологічний факультет Запорізького державного педагогічного інституту за спеціальністю "вчитель української мови та літератури".

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Опозиційний блок

Читайте на ЧЕСНО

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

36 законів очікують на підпис чи вето президента Володимира Зеленського. Один із них — ще з 2019 року, хоч Конституція передбачає на це лише 15 днів.&n...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу