Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Лученко Андрій

Лученко Андрій Іванович

Рік народження: 1973

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

Із 2015 року – депутат Запорізької міської ради 7 скликання. Депутатом обирався вперше від політичної партії "Опозиційний блок". Голова фракції "Опозиційного блоку" у міськраді. Член постійної комісії міської ради з питань екології.

Із 2012 року і дотепер - директор з персоналу ВАТ "Запоріжсталь". Раніше працював на комбінаті "Азовсталь". Там починав свою кар’єру. Із 2011 року до 2012 року був заступником директора з персоналу на комбінаті "Азовсталь". У 2010-2011 роках працював начальником управлiння мотивацiї персоналу комбінату "Азовсталь".

Із 2003 до 2012 року був провідим інженером, начальником бюро, начальником вiддiлу мотивацiї прокатного виробництва управлiння мотивацiї персоналу ПАТ "Азовсталь". Із 1998 до 2003 року працював правильником прокату i труб товстолистового цеху ВАТ "Металургійний комбінат "Азовсталь".

Із 1996 по 1998 рік працював слюсарем-монтажником в Управлінні залізно-дорожнього транспорту заводу "Металургійний комбінат "Азовсталь".

Фігурант антикорупційних публікацій. "Запорізькі депутати у судах: разкрадені мільйони та не задеклароване елітне авто". Андрій Лученко своєчасно не повідомив про отримання зарплати у НАЗК, щодо нього склали 9 протоколів про адміністративне порушення та передали до суду.

Загальна сума одержаного ним у вигляді заробітної плати прибутку становила близько 2 млн грн.

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Опозиційний блок

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу