Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Ніколаєнко Олександр

Ніколаєнко Олександр Олександрович

Рік народження: 1980

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

Із 2015 року – депутат Запорізької міської ради 7 скликання. Депутатом обирався вперше від "Опозиційного блоку", є членом партії та однойменної фракції. Член постійної комісії міської ради з питань життєзабезпечення міста.

Із 2017 року і дотепер - генеральний директор КП "Наше місто". У 2011-2017 роках працював заступником головного енергетика заводоуправління відділу головного енергетика та головним енергетиком відділу заводоуправління ПАТ "Запоріжвогнетрив".

Із 2005 до 2011 року був начальником зміни ділянки мереж і підстанцій об'єднаного електро-енергетичного цеху. У цей проміжок часу, із 2004 до 2007 року навчався у Державному інституті підготовки та перепідготовки кадрів промисловості Національної металургійної академії України за спеціальністю "Теплоенергетика".

Із 2002 до 2004 року працював електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування ділянки мереж та підстанцій об'єднаного електро-енергетичного цеху ВАТ "Запоріжвогнетрив".

Із 1999 до 2004 року навчався у Запорізькому національному технічному університеті за спеціальністю "Електротехнічні системи електроспоживання". Із 1995 до 1999 року навчався у Запорізькому електротехнічному технікумі-коледжі.

Фігурант антикорупційних публікацій. "На засіданні Запорізької міськради депутат відібрав у журналіста диктофон і витягнув батарейки". У 2018 році Олександр Ніколаєнко став фігурантом скандалу. На сесії під час засідання він без дозволу забрав у редактора місцевого порталу "Акцент" Олександра Чубукіна диктофон, витягнувши з нього елементи живлення.

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Опозиційний блок

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу