Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Тищенко Олександр

Тищенко Олександр Вікторович

Рік народження: 1977

Характеристики політика

  • ФАРи: 1

Опис політика

Із 2015 року – депутат Запорізької міської ради 7 скликання. Депутатом обирався вперше від політичної партії "Опозиційний блок", є її членом та членом однойменної фракції. Член постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин.

У 2009 році закінчив Запорізький національний технічний університет за спеціальністю "Менеджмент організацій", отримав кваліфікацію "Менеджер–економіст". Із 2008 року і дотепер працює заступником начальника цеху холодного прокату №1 ПАТ "Запоріжсталь".

Із 2003 року до 2008 року був старшим майстром відділення по виготовленню жерсті та металів з покриттям на "Запоріжсталі". Раніше, із 2001 року до 2003 року працював майстром відділення по виготовленню жерсті та металів з покриттям. На підприємстві "Запоріжсталь" почав свою кар’єру.

Зокрема у 1999 році почав трудову діяльність у цеху холодного прокату №1 "Запоріжсталь" оператором поста управління стану холодного прокату. Із 1994 до 1999 року навчався у Запорізькій державній інженерній академії за спеціальністю "Металургія кольорових металів", отримав кваліфікацію "Інженер-металург".

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Опозиційний блок

Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

Дізнатися більше

Депутата Запорізької міської ради викрито на отриманні неправомірної вигоди у сумі 12 тисяч доларів США

  • торгівля впливом політичний вплив на прийняття рішень і/або зловживання службовим становищем

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу