Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Федорів Віталій

Федорів Віталій Васильович

Рік народження: 1977

Опис політика

З 24 квітня 2020 року Указом Президента України призначений головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації. 

З лютого по квітень 2020 року - тимчасовий виконуючий обов’язки голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації. 

З листопада 2018 до квітня 2020 року - заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації. 

З листопада 2016 до листопада 2018 року - заступник директора департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА - начальник управління ресурсного і кадрового забезпечення, моніторингу та супроводу державних програм. 

На місцевих виборах 2015 року балотувався до Івано-Франківської обласної ради 7 скликання. Висувався від політичної партії “Воля” як безпартійний. Не був обраний.

З березня 2012 до листопада 2016 року - заступник начальника Державної фінансової інспекції в Івано-Франківській області. 

З квітня 2007 до березня 2012 року - заступник начальника Контрольно-ревізійного управління в Івано-Франківській області. 

З жовтня 2005 до квітня 2007 року - начальник управління фінансів невиробничої сфери головного фінансового управління Івано-Франківської ОДА. 

З травня 2002 до жовтня 2005 року - начальник відділу місцевих органів влади і управління головного фінансового управління Івано-Франківської ОДА. До того, півроку був заступником керівника у відділі планування та аналізу бюджету головного фінансового управління Івано-Франківської ОДА. Попередньо, з січня до листопада 2001 року працював у цьому відділі провідним економістом. 

У 2000-2001 роках працював у приватному секторі - менеджером у ПК “Екопродукт” та фірмі “Гол-Комп”. 

Був обраний депутатом V скликання Братковецької сільської ради Тисменицького р-ну., Івано-франківська обл. 

Здобув вищу економічну освіту в Івано-Франківському державному технічному університеті Нафти і Газу. У цьому ж закладі здобув магістерську ступінь з державної служби. 

Балотування

Посади

  • 2020-04-24 — ...
    Голова Івано-Франківської обласної державної адіністрації

Читайте на ЧЕСНО

Понад 20 тисяч: партії подали до НАЗК фінзвіти за чотири роки

Понад 20 тисяч: партії подали до НАЗК фінзвіти за чотири роки

Політичні партії завершили хвилю подання звітів до НАЗК за період 2020-2023 років. На платформу PolitData політсили завантажили 1040 звітів центральних офісі...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу