Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Пасевич Олена

Пасевич Олена Вікторівна

Роки життя: 1978 — 2021

Опис політика

26 березня 2021 медики «швидкої допомоги», що приїхали на виклик, констатувати смерть Олени Пасевич. Попередні висновки свідчать, що причиною смерті став обрив тромба. 

22 вересня 2020 року зареєстрована кандидаткою у депутати Львівської міської ради від партії “Європейська солідарність”.

28 травня 2020 року разом з 4-ма колегами вийшла зі складу фракції “Самопомочі” у Львівській міській раді. До того також була радницею міського голови Львова. 

З 2015 року депутатка Львівської міської ради 7-го скликання та членкиня постійної комісії із питань гуманітарної політики. Безпартійна.

З 2000 року працювала на посадах викладача-стажиста, асистента, викладача, доцента, декана факультету у Львівському інституті банківської справи.

У 2004 році закінчила аспірантуру інституту регіональних досліджень Національної академії наук України, кандидат економічних наук. У 2000 році закінчила національний університет "Львівська Політехніка" за спеціальністю "менеджмент зовнішньоекономічної діяльності".

Балотування

Фракції

  • Львівська міська рада 7
  • Обʼєднання "Самопоміч"

Читайте на ЧЕСНО

ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

Розмежування повноважень Київської міської військової адміністрації (КМВА) та Київської міської державної адміністрації (КМДА), а також ризик підтоплення ста...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу