Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Пуздряк Андрій

Пуздряк Андрій Васильович

Рік народження: 1983

Опис політика

Депутат Чернівецької облради 8-го скликання

У 2022 році із початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну пішов на фронт. До цього вже мав статус учасника бойових дій російсько-української війни (АТО/ООС).

У 2020 році обраний депутатом Чернівецької обласної ради 8-го скликання від партії "Єдина альтернатива" (безпартійний). Член однойменної фракції. Заступник голови комісії з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей.

Місцеві ЗМІ під час цих виборів у грудні 2020-го повідомляли, що озброєні молодики під керівництвом Пуздряка увірвались на засідання міської територіальної виборчої комісії (ТВК), коли там затверджували результати виборів. Більшість з них, за даними ЗМІ, працювали в охоронній фірмі "Тигр" кандидата у мери Чернівців і лідера партії "Єдина альтернатива" Романа Клічука. Очолювані Пуздряком молодики зокрема тоді побили ветерана АТО Євгена Марусика. Поліція у зв’язку з цим відкрила кримінальне провадження за статтею 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження).

Пуздряк раніше вже мав конфлікт з Марусиком. У 2019 році вони обидва називали себе легітимно обраними представниками від Чернівецької області до Ради ветеранів при Міністерстві ветеранів. 17 січня того року вони обидва приїхали на засідання Ради у Києві.  

Пуздряк також очолює громадську спілку "Асоціація ветеранів "За Україну! За її волю"".

У 2015 році невдало балотувався до Чернівецької обласної ради 7-го скликання від ВО "Батьківщина".

Освіта загальна середня.

Народився 13 грудня 1983 року.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу