Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Богатов Костянтин

Богатов Костянтин Володимирович

Рік народження: 1971

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

17 лютого 2021 після конфлікту в кінотеатрі “Братислава” фракція «Голос» у Київраді виключила Богатова зі свого складу.

На місцевих виборах 2020 року політика знову було обрано депутатом Київської міської ради на цей раз від партії "Голос", 3 номер у списку. Є членом Постійної комісії КМР з питань екологічної політики.

Богатов критикував ДПТ на Оболоні та зауважував, що цим детальним планом заплановано багато висоток, але не передбачають розвитку інфраструктури – будівництва садочків, шкіл, транспортних розв’язок. У 2018 році був організатором Громадського обговорення в Оболонській РДА, в процесі якого громада сформувала спільну позицію проти прийняття ДПТ. Також, виступає проти розробки та прийняття нового ДПТ на Мінському масиві (в межах вулиць Юрія Кондратюка, Петра Калнишевського, північної та західної межі лісу в Оболонському районі), яке розробляється на землі, потенційно вкраденій у державного підприємства (ДП "Науково-дослідний виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця").

У 2018 році через скандал із виділенням землі родині однопартійця, 4-х депутатів виключили з партії “Самопоміч”, після чого Богатов та ще 17 депутатів Київради увійшли до депутатської групи “Київська команда”, яку очолив Сергій Гусовський.

У 2017-му році Богатов пропустив 31% комісій та 25% сесійних засідань і потрапив до числа прогульників Київради.

Протягом 2017-го року Богатов не голосував на сесійних засіданнях Київради у 61% випадку.

У 2015-му році обраний депутатом Київської міської ради від партії “Самопоміч”, обраний у 61-му виборчому округу Оболонського району. Член постійної комісії Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.

У 2015 році був членом Громадської Ради Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Богатов є бізнес-парнером екс-регіонала Сергія Тігіпка, зокрема вони обидва є засновниками й бенефіціарами ТОВ "Аванті-Девелопмент". Компанія займається будівельними та інженерними роботами, виробництвом і продажем теплової енергії.

Співзасновник компанії ТОВ “Салікс Енерджі” (внесок та статутний фонд – 720 тисяч гривень). Співзасновник ГО «ГР «Почайна».

У 1994 році закінчив Донецький державний університет, отримав диплом економіста з відзнакою. У 2018 році пройшов навчання по програмі SABIT Program International Trade Administration U.S. у США.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 9
  • Жовтень 2020 — ...
    ГОЛОС
  • Київська міська рада 8
  • Жовтень 2015 — Жовтень 2020
    Обʼєднання "Самопоміч"

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу