Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Анопрієнко Євген

Анопрієнко Євген Якович

Рік народження: 1959

Опис політика

Анопрієнко Євген Якович - український політик, колишній член “Партії регіонів”, а пізніше  очільник забороненої партії “Соціалісти”. До того перебував у політвиконкомі вказаної партії.

У 2022 році суд заборонив партію “Соціалісти”, яку очолював Анопрієнко. У  тексті рішення, яке посилається на лист СБУ, йдеться про те, що керівник партії “Соціалісти” Євген Анопрієнко “здійснює діяльність в інтересах функціонера антиукраїнського, так званого “Комітету спасіння України” (діяльність координується урядом Російської Федерації), ексглави Адміністрації Президента України А. Клюєва (перебуває на території Російської Федерації)”.

З 2014 року був на громадських засадах помічником нардепа-самовисуванця Андрія Клюєва, який раніше балотувався від “Партії регіонів”. Клюєв втік до рф.

У 2007 році  балотувався на дострокових виборах до Верховної Ради за списком партії регіонів, №321 у списку. До Парламенту не потрапив. 

У 1998 році балотувався до Верховної Ради за списком “Партія праці та Ліберальна партія – РАЗОМ”, член Ліберальної партії України, проживав у Донецьку, завідував відділом Центрального апарату Ліберальної партії України. 209 номер у списку, до Парламенту не потрапив. Партія отримала 1,89% голосів і не подолала прохідний бар’єр.

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 8, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу