Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Телегін Ігор Євгенович
Фото: Телегін Ігор

Телегін Ігор Євгенович

Рік народження: 1964

Фігурант Реєстру зрадників

  • ФАР
    Очолив "Департамент зовнішніх зв'язків та внутрішньої політики" колаборантської "військово цивільної адміністрації Херсонської області"

Опис політика

Колаборант. Голова "Департамент зовнішніх зв'язків та внутрішньої політики" колаборантської "військово цивільної адміністрації Херсонської області".

23 серпня 2022 року на тимчасово окупованій території Херсонської області підірвали автомобіль колаборанта, який займав посаду "заступника" так званого "глави департаменту внутрішньої політики" Ігоря Телегіна. Через декілька днів Стремоусов вийшов в ефір з живим, але сильно пораненим та контуженим Телегіним. 

У травні 2022 року очолив "Департамент зовнішніх зв'язків та внутрішньої політики" колаборантської "військово цивільної адміністрації Херсонської області"

У 2020 році балотувався до Херсонської міської ради від Блоку Володимира Сальдо, та працював у штабі кандидата в мери Володимира Сальда, де знімав кіно про героїчні віхи життя останнього.

У 2020 році очолював Харківську обласну організацію політичної партії "Блок Володимира Сальдо". Наразі організацію ліквідовано.

Був керівником Громадської організації "Херсонська міська організація українського союзу ветеранів Афганістану" та ХОО ВГО "Закінчимо війну". Є учасником ТОВ "АФСОТР".

У 2017 році, за даними YpuControl, був обвинувачуваним у справі про "підроблення документів, печаток, штампів та бланків, а також збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів", що розглядалась у Апеляційному суді Херсонської області.

У 2010 році балотувався до Херсонської міської ради від партії Інформаційна Україна, яку у Херсоні контролював колаборант Олексій Рибаков

Має ФОП За КВЕД 47.11 Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. 

З 2000 Телегін був членом виконкому та займався бізнесом, пов'язаним із пасажирськими перевезеннями. Пізніше перекваліфікувався у "режисери" і почав знімати кіно. Був багаторічним учасником фестивалів в окупованому Севастополі. Має ФОП зареєстрований під КВЕД 90.03 Індивідуальна мистецька діяльність. 

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу