Благодатний вогонь на чартерах Терехова та Добкіна: хто і як засівав перед виборами Харків

Фото: Благодатний вогонь на чартерах Терехова та Добкіна: хто і як засівав перед виборами Харків

До Харкова Благодатний вогонь везли два окремих чартери. Таке змагання у доставці вогню з Єрусалиму напередодні Великодня влаштували Ігор Терехов та Михайло Добкін, які з високою ймовірністю змагатимуться за крісло міського голови.

За чиї кошти було замовлено чартер з вогнем від секретаря міськради, наразі невідомо. 



Також Терехов розвішав по місту борди, з яких вітав харків’ян із Великодніми святами, і роздавав містянам пакети з пасками і агітаційними матеріалами.

Фото: Рух ЧЕСНО


Фото: Regionnews

Михайло Добкін вітав майбутніх виборців через Youtube та соцмережі, одразу із Великоднем та з 1 Травня.

Фото: Рух ЧЕСНО 

На Херсонщині, де восени мають відбутися вибори народного депутата, Рух ЧЕСНО зафіксував великодній рекорд. А на Харківщині, де народного депутата не обиратимуть, бюджети на великоднє гречкосійство не у виборчий рік були виділені значно скромніші.

Благодійний фонд позафракційного нардепа Дмитра Шенцева передав паски до храмів 176-го округу. Про це він повідомив на своєму сайті та на власному ютуб-каналі

Паски від імені благодійного фонду відносив депутат Чугуївської міськради Руслан Овчаренко.

Фото: сайт Дмитра Шенцева


Опозиційний депутат Харківської міськради від ОПЗЖ Анатолій Родзинський паски виготовляв власноруч, щоб потім “роздавати їх нужденним”. Про це він розповідав на своїй сторінці у Facebook.

Фото: сторінка Анатолія Родзинського у Facebook
 

Наголошуємо, що до депутатських повноважень не входить пригощання громадян та привітання зі святами. Всі ці подарунки є бажанням конвертувати впізнаваність після гречки в голоси виборців на майбутніх виборах. 

Нагадаємо, що Рух ЧЕСНО відкрив онлайн Музей агітації та політичного трешу, де представлена спецвиставка “Великодня гречка”. Зафіксовані на Харківщині випадки стануть її новими експонатами.

 

[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]