Імперія Медведчука в адвокатурі хоче вижити: хто проплатив рекламу проти ЧЕСНО та УП? (Оновлено)

Фото: Імперія Медведчука в адвокатурі хоче вижити: хто проплатив рекламу проти ЧЕСНО та УП? (Оновлено)

Заява Ради адвокатів Національної асоціації адвокатів України, керівництво якої пов'язане із фігурантом Реєстру зрадників Віктором Медведчуком, рекламується у соцмережі. 

Рада адвокатів України НААУ відреагувала на матеріал Руху ЧЕСНО "Кремлівський спрут. Як Медведчук вибудував свою мережу в адвокатурі", оприлюднений Українською правдою. 

Наприкінці березня Рада адвокатів України НААУ оприлюднила заяву про те, що "інформація, викладена у публікації, не відповідає дійсності. Рада адвокатів України заявляє про порушення авторами публікації та редакціями видань, які її розмістили, засадничих принципів діяльності ЗМІ. Поширення цієї недостовірної інформації завдало шкоди честі, гідності й діловій репутації особам, які у ній згадуються".

Рекламна кампанія у мережі Facebook була запущена від імені сторінки Advokat Post. Інформаційна агенція з однойменною назвою була зареєстрована кілька років тому, її уповноваженою особою значиться адвокат Володимир Кушнір з Хмельниччини.

Це далеко не перший рекламний допис цієї сторінки, який стосується діяльності НААУ. 

"Ця заява не спростовує жодного факту, який навів Рух ЧЕСНО. А мова йшла про те, що давня соратниця зрадника Медведчука Лідія Ізовітова вже кілька строків очолює Асоціацію, і у 2022 році мала б піти з посади. Керівництво Асоціації ганебно себе проявило під час Революції Гідності. А за кілька тижнів до повномасштабної війни з’явився законопроєкт, який дає Ізовітовій переобратися втретє. Авторами стали цивільна дружина сумнозвісного ексголови ОАСК Антоніна Славицька, представники "Слуги народу" Микола Тищенко, Андрій Клочко та зрадник Ілля Кива", - наголошує лідерка Руху ЧЕСНО Віта Думанська. 

Рух ЧЕСНО направив декілька запитів до Національної асоціації адвокатів України та Вищої школи адвокатури НААУ щодо фінансів організації: загальної суми внесків, деталізованої інформацію щодо використання отриманих НААУ грошей, кошторисів, тощо. 

Щойно організація отримає відповіді від асоціації, поінформує про це громадськість.


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]