Керівники осередків, пенсіонер та безробітна: кому довірився Гриценко на Полтавщині

Фото: Керівники осередків, пенсіонер та безробітна: кому довірився Гриценко на Полтавщині

Лідер партії “Громадянська позиціяАнатолій Гриценко знайшов представників у всіх округах на Полтавщині. Довіреними особами кандидата стали переважно його однопартійці. Довірені особи, згідно із законом, ведуть агітацію та сприяють кандидату на посаду Президента України у виборчому процесі, представляють його інтереси у відносинах з виборчими комісіями, іншими державними органами та органами місцевого самоврядування, засобами масової інформації, об'єднаннями громадян, виборцями. Про це йдеться в статті 67 закону "Про вибори Президента України".

У Шевченківському та Подільському районах Полтави (№144) Гриценко довірився Віталію Микитенку – члену партії "Громадянська позиція", котрий  у 2015 році балотувався від цієї політичної сили до Полтавської міської та Подільської районної в м. Полтава ради.

Віталій Микитенко (джерело - соцмережі)

У Кременчуці (округ №146) довіреною особою Гриценка став керівник громадської приймальні "Громадянського руху Хвиля" в Полтаві Михайло Красницький.

Михайло Красницький (джерело - соцмережі)

Нагадаємо, лідер спілки "Громадянський рух Хвиля" позафракційний нардеп Віктор Чумак підтримав Анатолія Гриценка як кандидата в президенти і брав участь в агітаційному турі. Також Гриценко призначив Чумака керівником свого виборчого штабу.

У Кременчуці (округ №146) довіреною особою Гриценка став керівник  міської організації "Громадянської позиції" Михайло Старик.

Михайло Старик (джерело - соцмережі)

Старик - член політичної партії "Громадянська позиція (Анатолія Гриценка)" з 2011 року. У 2014 році він балотувався від цієї політсили до Верховної ради, але програв самовисуванцю Юрію Шаповалову.

На Миргородщині, у Диканському, Зіньківському, Решетилівському й Шишацькому районах (округ №147) Гриценка представляє також керівник місцевого осередку, підприємець Валентин Погорілий.

Валентин Погорілий (джерело - соцмережі)

У Лубнах, Великобагачанському, Оржицькому, Семенівському, Хорольському та частині Лубенського району (округ №148) Гриценко довірив свою репутацію безробітній Лідії Руденко. У 2010 році вона була обрана депутаткою Засульської сільської ради.

Лідії Руденко (джерело - соцмережі)

На Карлівщині, у Кобеляцькому, Козельщинському, Машівському, Новосанжарському та Чутівському районах Полтавщини (округ №149) Гриценка представляє пенсіонер Сергій Козловський.

У Горішніх Плавнях, частині Автозаводського району Кременчука, Глобинському та Кременчуцькому районах (округ №150) Гриценко довірився Олені Андрушкевич - голові БО "Міжнародний БФ "Злагода". У 2015 році балотувалася на посаду міського голови Горішніх Плавнів від "Європейської партії України".

Олена Андрушкевич (джерело - соцмережі)

На Гадяччині, у Лохвиці, Гребінківському, Лохвицькому, Пирятинському, Чорнухинському та частині Лубенського району (округ №151) довіреною особою Гриценка став Віктор Кірієвський. На президентських виборах в 2014 році був довіреною особою Валерія Коновалюка.

На Youtube-каналі руху ЧЕСНО Ви можете переглянути розпаковку про Анатолія Гриценка , а також про інших найбільш рейтингових кандидатів.

Нагадаємо, громадський рух ЧЕСНО вже проаналізував довірених осіб Капліна, Киви та Бойка на Полтавщині.

Крім того, Громадський рух ЧЕСНО зібрав інформацію про кандидатів у Президенти у спецпроекті Polithub, де кожен виборець має змогу не лише знайти біографію кандидата, а й перевірити його на доброчесність.

Також у день виборів Президента України 31 березня Рух ЧЕСНО моніторитиме хід голосування у режимі онлайн.


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]