Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Курсик Олександр

Курсик Олександр Васильович

Рік народження: 1985

Опис політика

Депутат Рівненської міської ради від “Батьківщини”. Входить до однойменної фракції в раді та є членом партії. Входить до постійної комісії з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, регалменту, депутатської діяльності та етики.

В 2010 році був обраний до Рівнеради від “Батьківщини” за округом №14. З січня 2013 року – голова фракції ВО "Батьківщина" у Рівненській міській раді. 

Власник інформаційно-розважального сайту Charivne.info.

У 2005-2006 роках працював кореспондентом служби новин та ведучий на радіо "Край" Рівненської обласної державної телерадіокомпанії. 

З 2006 до 2007 року був журналістом служби новин та редактором прямоефірної програми "На часі" телекомпанії "Рівне-1". Працював позаштатним кореспондентом на телеканалах "НТН" та "Інтер".

2007-2008 - помічник народного депутата Юрія Прокопчука на державній службі.

З червня 2008 року по грудень 2015 року працював штатним кореспондентом телеканалу "1+1", власним кореспондентом ТСН у Рівненській області.
Від грудня 2015 року є директором зі стратегічного розвитку ТРК "РИТМ".

З 2008 року викладає в Міжнародному економіко-гуманітарному університеті на факультеті журналістики. 

Закінчив Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім С.Дем'янчука за спеціальністю "журналістика" та Національного університету водного господарства та природокористуванння за фахом "економіка підприємства".

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу