Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Куценко Святослав

Куценко Святослав Вікторович

Рік народження: 1983

Опис політика

Восени 2021 року на сесії райради голосував за протиправне розширення меж селища Коцюбинське за рахунок Біличанського лісу. Таке рішення загрожує рекреаційному ресурсу держави - національному природному парку "Голосіївський" і є вигідним для забудовників. З огляду на це депутат є кандидатом на відкликання.

У 2020 році пройшов до Бучанської районної ради від партії “Батьківщина”. Також він балотувався до Київської обласної ради.

На парламентських виборах 2019 року очолював ОВК №95 від ВО “Батьківщина”, та був висунутий кандидатом в народні депутати по цьому округу від “Громадянської позиції”. В цьому ж окрузі на виборах президента в 2019 році був представником кандидата Володимира Зеленського.

В 2015 році був обраний депутатом Ірпінської міської ради VII скликання від партії “Нові обличчя” мера Ірпеня Володимира Карплюка, але Ірпінська ТВК в 2017 році позбавила його мандату і всі суди він програв

На парламентських виборах 2014 року очолював ОВК №95 від Ліберальної партії України.

 Співвласник ТОВ "Метрокс" (будівництво житлових і нежитлових будівель) та власник ПП “Павліна-СЛ”. Волонтер благодійного фонду "Здорова нація", який, схоже, не має юридичної реєстрації.

Балотування

Читайте на ЧЕСНО

ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

Розмежування повноважень Київської міської військової адміністрації (КМВА) та Київської міської державної адміністрації (КМДА), а також ризик підтоплення ста...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу