Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності

Опис політика

Депутат Київської міської ради 9 скликання, голова фракції “Голос”, підприємець у сфері ІТ.

У 2023 році Маленко повідомив про старт першої черги будівництва парку на озері Срібний Кіл, яке розташоване між станціями метро “Позняки” і “Осокорки”.

У 2021 році заснував та очолив громадську організацію “Парк Србіний Кіл”.

У тому ж році журналісти “Bihus.info” з’ясували, що Маленко отримував гроші від партії “Голос” на 507 тисяч гривень, з них 252 тисячі – за послуги з моніторингу, аудиту та управління репутацією, 255 тисяч – за організацію проведення телефонного інтерв’ю. Сам Маленко заявляв, що на той момент ще не був ані партійцем, ані депутатом Київради.

У 2020 році був обраний до Київської міської ради 9 скликання від партії “Голос”, як безпартійний. Член комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності. Окрім цього Маленка обрали головою фракції партії "Голос" в Київраді.

У тому ж році на виборах очолив київський штаб партії “Голос” та був включений до виборчого списку партії у Київраду під №5.

У 2019 році Григорій Маленко запустив MediaMonitoringBot — безкоштовний Telegram-бот, який здійснює оперативний моніторинг українських засобів масової інформації.

У 2018 році очолив київський міський виборчий штаб Андрія Садового на виборах президента України.

У 2017 році увійшов до складу виконкому “Самопоміч” у Києві.

У тому ж році став співзасновником та керівником Благодійного Фонду “Дарничани”.

З 2015 до 2019 року був членом громадської ради при Міністерстві внутрішніх справ України.

У 2015 році долучився до партії “Самопоміч”. У тому ж році очолював Дарницьку районну організацію партії та виборчий штаб у Дарницькому районі під час місцевих виборів.

З 2011 року є керуючим партнером агентства “SERM”, яке займається управлінням репутацією в пошукових системах.

У 2010-2011 роках був директором з маркетингу та розвитку медіа-холдингу ОБОЗ.ua. Відповідав за ребрендинг і редизайн порталу ”Обозреватель”.

З 2007 до 2009 року працював проєктним менеджером з розробки та просування програмного забезпечення на північноамериканському ринку київського офісу компанії "Innovative Marketing Ukraine";

У 2009 році закінчив Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського за спеціальністю “програмне забезпечення автоматизованих систем”.

Народився 17 червня 1986 року у Києві.

Балотування

Читайте на ЧЕСНО

ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

Розмежування повноважень Київської міської військової адміністрації (КМВА) та Київської міської державної адміністрації (КМДА), а також ризик підтоплення ста...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу