Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Трепак Віктор

Трепак Віктор Миколайович

Рік народження: 1975

Опис політика

У 2019 році балотується до Верховної Ради 9 скликання від партії “Громадянська позиція” (№10 у списку).

У 2016-2018 роках був професором кафедри Національної академії СБУ. У 2015-2016 роках обіймав посаду першого заступника Голови, начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ.

З 2012 до 2013 року викладав спецкурс з питань протидії корупції у Львівському національному університеті ім.І.Франка та в Національній школі суддів України.

У 2011-2012 роках обіймав посаду начальника Управління внутрішньої безпеки, а з 2012 до 2014 року перебував у розпорядженні керівництва СБУ. У 2009-2011 роках — начальник управління Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

Раніше працював на посадах оперуповноваженого, старшого оперуповноваженого, начальника міжрайвідділу, заступника начальника відділу, начальника відділу головного відділу Управління СБУ в Львівській області, заступника начальника Управління СБУ в Одеській області.

Закінчив Львівський інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України та Львівський державний університет ім.І.Франка. Доцент кафедри кримінального права і кримінології. Кандидат юридичних наук.

За даними ЗМІ, Анатолій Гриценко заявив, що, у разі його перемоги на президентських виборах 2019 року, Віктор Трепак очолить СБУ.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу