Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Романюк Ольга

Романюк Ольга Панасівна

Рік народження: 1963

Опис політика

У 2019 році балотується у народні депутати України 9 скликання від партії “Сила і честь” на позачергових парламентських виборах 2019 року, номер 6 у списку.

У 2014–2019 роках працювала керівницею проекту USAID “Муніципальна енергетична реформа в Україні”. З 2016 року є Головою наглядової ради ВБО “Інститут місцевого розвитку”, у 2004-2010 роках була президенткою організації. З 2012 до 2014 року була членкинею Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

2011–2012 роки — директорка Департаменту міжрегіонального та міжнародного співробітництва Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. У 2010-2011 роках працювала заступницею Міністра з питань житлово-комунального господарства України.

З 2009 до 2010 року була керівницею проекту USAID “Реформа міського теплозабезпечення в Україні”. 2004–2007 роки - керівниця проекту USAID “Розповсюдження досвіду реформування сфери комунальних послуг”.

До того працювала доценткою кафедри економіки і фінансів, доценткою кафедри економічної політики Національної академії державного управління при Президентові України та провідною інженеркою, науковою співробітницею Інституту економіки АН України, асистенткою кафедри економіки будівництва Українського інституту інженерів водного господарства.

Закінчила Національний університет водного господарства та природокористування за спеціальністю “економіка і організація водного господарства”. Кандидатка економічних наук.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу