Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Григорчук Мирослав

Григорчук Мирослав Васильович

Рік народження: 1962

Характеристики політика

  • Кандидат на відкликання

Опис політика

Восени 2021 року на сесії райради голосував за протиправне розширення меж селища Коцюбинське за рахунок Біличанського лісу. Таке рішення загрожує рекреаційному ресурсу держави - національному природному парку "Голосіївський" і є вигідним для забудовників. З огляду на це депутат є кандидатом на відкликання.

У 2020 році пройшов до Бучанської районної ради від партії “Сила і честь”. На момент балотування працював доцентом кафедри Державно-правових дисциплін в Інституті економіки і права КРОК. У раді увійшов до складу постійної комісії з правових питань, питань захисту прав людини, ветеранів війни, УБД, правопорядку та антикор політики.

У 2019 році програв вибори на Івано-Франківщині. Балотувався як мажоритарник по 88 округу від “Сили і честі”. Набрав менше 1%. Від фізичних осіб отримав на ведення кампанії 41 000 грн. Всю суму так і не витратив на агітацію.

Позаштатний консультант Комітету Верховної Ради з питань Нацбезпеки і оборони. Подавав законодавчі ініціативи спільно з нардепом-кнопкодавом Антоном Яценком.

Проживає в Ірпені. Народився 28 вересня 1962 року. 

На позачергових виборах до Верховної Ради України у 2019 році балотується по мажоритарному виборчому округу №88 (Івано-Франківська область) від політичної партії “Сила і Честь” як безпартійний.

Доцент кафедри державно-правових дисциплін університету економіки та права “КРОК”.

26 років працював в органах внутрішніх справ. Зокрема був заступником начальника відділу департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС. 

Має 4 вищі освіти за гуманітарним, юридичним та економічним напрямками.

Балотування

Кандидат на відкликання

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу